Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

  Vágj bele az otthontervezésbe

  Gyarapodó Lakásszámlával

  Miért érdemes a Fundamenta Gyarapodó Lakásszámlát választanod?

  • A lakásszámla előnye, hogy a havonta fizetett megtakarításokra betéti kamat, valamint Megtakarítási bónusz jár, ez az összeg pedig fix kamatozású lakáskölcsönnel egészíthető ki
  • Megtakarítási bónusz: a havi megtakarításokra járó 0,1%-os betéti kamaton felül, a havi megtakarítási összeg és a futamidő függvényében 5% és 22,5% közötti Megtakarítási bónusz érhető el az adott megtakarítási évben elhelyezett megtakarításokra. A Megtakarítási bónusz feltétele, hogy a szerződés kiutalással3  szűnjön meg.
   • EBKM havi 20.000 Ft megtakarítás mellett 0,53 – 1,77% Megtakarítási bónusszal.1.
   • EBKM havi 49.000 Ft megtakarítás mellett 0,67 – 1,83% Megtakarítási bónusszal.1.
   • EBKM havi 50.000 Ft megtakarítás mellett 1,32 – 2,06% Megtakarítási bónusszal.1.
   • EBKM havi 100.000 Ft megtakarítás mellett 1,32 – 2,06% Megtakarítási bónusszal.1.
  • Személyre szabható: Ön dönti el, hogy milyen összeget szeretne havonta félretenni. Ha Ön akár 100.000 forintot is félre tud tenni minden hónapban, akkor ennek köszönhetően, egy lakástakarék szerződéssel 50.000.000 Ft szerződéses összeget is elérhet.
  • A megtakarítási idő lejártakor fix és kedvező 5,5%-os (THM: 6,46%)2 hitelkamatú lakáskölcsönnel egészíthető ki.
  • Számos lakáscélra felhasználható, saját vagy közeli hozzátartozók lakás-előtakarékossági szerződései akár egy ingatlan vásárlására, felújítására is igénybe vehetők.
  • Akár 50 millió forint szerződéses összeg is elérhető egy szerződéssel.
  • A teljes futamidő (a megtakarítási időszak és a lakáskölcsön törlesztési időszak együttesen) a választott módozattól függően, minimum 13 év, maximum 33 év.

  Lakástakarék-kalkulátor

  Számold ki, hogy mennyi idő alatt mekkora összeget gyűjthetsz össze egy szerződéssel!

  Havi megtakarítás

  ${slider_min|formatPrice} Ft
  ${slider_max|formatPrice} Ft

  Megtakarítási idő

  hónap

  Szerződéses összeg, amely lakáscélra felhasználható:

  Az összeg a Kamatbónusszal növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Szerződéskötés

  Havi megtakarítás

  ${monthly_save|formatPrice} Ft

  Megtakarítási idő:

  ${ sparetime_to_show }

  Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a):

  ${account_open_fee|formatPrice} Ft

  Havi számlavezetési díj:

  168 Ft

  Megtakarítási időszak

  Összes saját megtakarítás:

  ${all_own_payments|formatPrice} Ft

  Betéti kamat a megtakarítás után:

  ${deposit_rate|formatPrice} Ft

  Megtakarítási bónusz:

  ${saving_bonus|formatPrice} Ft

  Teljes megtakarítás a futamidő végén:

  ${own_savings|formatPrice} Ft

  Lejáratkor igényelhető lakáskölcsön összege:

  ${housing_loan|formatPrice} Ft

  Törlesztőrészletek száma:

  ${installment_number} Hónap

  Havi fix törlesztőrészlet:

  ${installment_amount|formatPrice} Ft

  THM:

  ${thm} %


  Add meg az e-mail címed, ahová a kikalkulált ajánlatot elküldhetjük!

  Kérem e-mailben

  Köszönjük érdeklődésed!

  Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

   Mire használhatod fel?

   Fundamenta Lakásszámla

   Lakásvásárlásra

   Végre szeretnél saját lakásba költözni, és kialakítani önálló élettered? Minél előbb elkezded a megtakarítást, annál közelebb kerülsz saját otthonod megvásárlásához.

   Lakásszámládon megtakarított pénzedet felhasználhatod bármely új és használt lakás, illetve ház vásárlására, vagy akár hitelkiváltásra.

   Fundamenta Lakásszámla

   Felújításra, korszerűsítésre

   Idejét látod egy kiadós felújításnak, amivel végre újjá varázsolhatod a konyhát, a fürdőszobát, vagy akár az egész lakást? Esetleg meguntad a magas rezsit, és korszerűsítenél?

   Lakásszámlán gyűjtött megtakarításaidból ezek mindegyikét, és más, lakással kapcsolatos beruházásokat is megvalósíthatsz.

   Fundamenta Lakásszámla

   Építésre, bővítésre

   Akár a ház bővítésére lenne szükség egy új családtag miatt, akár nulláról kezdenétek az építkezést, lakásszámlád kiváló alap, amelyre bátran építhettek, hisz meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt felhasználható.

   Mi történik visszahíváskérés után?

   Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

   Visszahívás

   Miután visszahívást kértél, kollégáink egy munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot.

   Személyre szabott ajánlat kidolgozása

   Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab. Amennyiben megfelelőnek találod az ajánlatot, e-mailben meghívót küldünk VideóBankár rendszerünkbe.

   Szerződés megkötése

   A VideóBankárban, a videóhívás során okmányaid segítségével azonosítunk Téged és áttekintjük a kiküldött ajánlatot, amit szóbeli nyilatkozatoddal elfogadhatsz, ezzel létrejön a Lakásszámlád.

   Szerződés visszaigazolása

   Elküldjük postán a szerződésed létrejöttéről szóló dokumentumot. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

   A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

   1 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet (továbbiakban: EBKM r.) rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, havi 49.000 forint, 50.000 forint továbbá havi 100.000 forintfolyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

   2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 6,46%, amely az N10 számú módozatra (6 év 8 hónap megtakarítási időre) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 3.500.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 2.025.398 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 5,5%, 78 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 31.500 forint, a törlesztőrészletek száma 77, a törlesztőrészletek összege 2.408.267 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 2.455.367 forint.

   3 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,49%, amely az M23 számú módozatra (13 év 3 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 3.480.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.988.980 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 138 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 18.047 forint, a törlesztőrészletek száma 137, a törlesztőrészletek összege 2.469.651 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 2.516.751 forint.

   A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

   A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 17/A § (1) bekezdésének megfelelően a Lakás-takarékpénztár, mint hitelező a fogyasztónak nem nyújt olyan hitelt, amely estében a THM értéke magasabb, mint a jegybanki alapkamat 24%-kal növelt mértéke.

   superbrands_ok_2in1