Valósítsd meg lakáscéljaidat Fundamenta Lakásszámlával!

Számos lakáscélra felhasználható megtakarítás állami támogatással

Miért érdemes az Otthontervező Lakásszámlát választanod?

  • Megtakarításaidra 30%-os, legfeljebb évi 72.000 Ft állami támogatás jár.1
  • Nem kell azonnal eldöntened, hogy mit valósítasz meg vele, mert sokféle lakáscélra felhasználhatod, mint például vásárlásra, felújításra, építésre, bővítésre és korszerűsítésre
  • A megtakarítási idő végén évi fix 3,5% (referencia THM4 5,68%) kamatú kiegészítő lakáskölcsönt is felvehetsz hozzá
  • Ha több szerződést kötsz, növelheted havi megtakarításodat és az állami támogatás összegét!

Lakástakarék-kalkulátor

Számold ki, hogy mennyi idő alatt mekkora összeget gyűjthetsz össze egy szerződéssel! A maximális állami támogatást havi 20.000 Ft-os megtakarítással használhatod ki!

Havi megtakarítás

5 000 Ft
40 000 Ft
50 hónap
62 hónap
79 hónap
megtakarítási idő
97 hónap
120 hónap
Összes saját megtakarítás
3 135 776 Ft
Szerződéskötés
Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a)
76 500 Ft
Havi számlavezetési díj
150 Ft
Megtakarítási időszak
Összes saját befizetés
2 400 000 Ft
Állami támogatás1
720 000 Ft
Betéti kamat a befizetés és állami támogatás után
15 776 Ft
EBKM állami támogatással2
4.23 %
Lejáratkor igényelhető lakáshitel összege
4 514 224 Ft
Törlesztőrészletek száma
112 Hónap
Havi fix törlesztőrészlet
47 430 Ft
THM3
3.80 %

LAKÁSCÉLRA FELHASZNÁLHATÓ ÖSSZEG:

Az összeg az állami támogatással növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.

7 650 000 Ft
Küldés emailben Küldés e-mailben


Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid állami támogatással!2Mire használhatod fel?

Fundamenta Lakásszámla

Lakásvásárlásra

Végre szeretnél saját lakásba költözni, és kialakítani önálló élettered? Minél előbb elkezded a megtakarítást, annál közelebb kerülsz saját otthonod megvásárlásához.

Lakásszámládon megtakarított pénzedet felhasználhatod bármely új és használt lakás, illetve ház vásárlására, vagy akár hitelkiváltásra.

Fundamenta Lakásszámla

Felújításra, korszerűsítésre

Idejét látod egy kiadós felújításnak, amivel végre újjá varázsolhatod a konyhát, a fürdőszobát, vagy akár az egész lakást? Esetleg meguntad a magas rezsit, és korszerűsítenél?

Lakásszámlán gyűjtött megtakarításaidból ezek mindegyikét, és más, lakással kapcsolatos beruházásokat is megvalósíthatsz.

Fundamenta Lakásszámla

Építésre, bővítésre

Akár a ház bővítésére lenne szükség egy új családtag miatt, akár nulláról kezdenétek az építkezést, lakásszámlád kiváló alap, amelyre bátran építhettek, hisz meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt felhasználható.

Mi történik visszahíváskérés után?

Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

Fundamenta Lakásszámla
Visszahívás

Miután visszahívást kértél, kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Fundamenta Lakásszámla
Személyre szabott ajánlat kidolgozása

Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab.

Fundamenta Lakásszámla
Visszaigazolás
e-mailben

Ajánlatodat e-mailben elküldjük Neked visszaigazolásra. Mindent ellenőrizhetsz digitálisan, igény esetén módosításokat kérhetsz.

Fundamenta Lakásszámla
A futár ingyen kiszállítja ajánlatodat

A futár ingyenesen kiszállítja részedre a lakástakarék-ajánlatodat. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

Visszahívást kérek

A tájékoztatás nem teljes körű, a termék részletes feltételeit a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. Akciós EBKM Otthontervező A23-as tarifa havi 20.000 Ft megtakarítása esetén állami támogatással 5,54%, állami támogatás nélkül -0,33%, nem akciós EBKM 5,19%, állami támogatás nélkül -0,80%, Otthontervező B23 tarifa havi 40.000 Ft megtakarítása esetén állami támogatással 3,01%, állami támogatás nélkül -0,16%, nem akciós EBKM 2,61%, állami támogatás nélkül -0,63%. Zárolt, a biztosítékba adott szerződés, ide nem értve a Fundamenta-Lakáskassza Zrt.-nél vezetett hitelszámlához kapcsolódó betétszerződést.

2 A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 4.23% állami támogatással, -0.63% állami támogatás nélkül. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

3 A Fundamenta Lakáskassza Zrt. a teljes hiteldíj mutató meghatározásakor a konkrét példában szereplő összeget és futamidőt vette figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza a jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges. A konkrét példa esetén Otthontervező Lakásszámla (A24) számlát nyitva (120 hónap megtakarítás + 2 hónap kiutalási időszak) a teljes szerződéses összeg 7 650 000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 4 514 224 Ft. A lakáskölcsön-kamat mértéke évi fix 3,5%; THM: 3.80%. 112 hónap futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt díjak: folyósítási díj: 0 Ft; jelzálogbejegyzéshez kapcsoló díjak 47 100 Ft. A törlesztőrészletek száma 112, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 5 348 223 Ft.

4 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,68%, amely az A20 számú módozatra (4 év 4 hónap megtakarítási idő) vonatkozik.

Superbrands