Megtakarítási bónusz befizetéseidre

Gyarapodó Lakásszámla

Miért érdemes a Fundamenta Gyarapodó Lakásszámlát választanod?

 • A Gyarapodó Lakásszámlával évente akár 22,5%-os Megtakarítási bónuszt is kaphatsz az adott évi megtakarításaira a betéti kamatokon felül!
  EBKM havi 20.000 Ft megtakarítás mellett 0,93 – 2,37% Megtakarítási bónusszal és -0,43 – 0,10% Megtakarítási bónusz nélkül).
  EBKM havi 49.000 Ft megtakarítás mellett 1,05 – 2,20% Megtakarítási bónusszal és -0,30 – 0,15% Megtakarítási bónusz nélkül).
  EBKM havi 100.000 Ft megtakarítás mellett 1,75 – 2,44% Megtakarítási bónusszal és -0,26 – 0,17% Megtakarítási bónusz nélkül)1.
 • A megtakarítási idő lejártakor fix 5,5% (THM: 7,09%)2 hitelkamatú lakáskölcsönnel egészíthető ki.
 • Számos lakáscélra felhasználható, saját vagy családtagok lakástakarék szerződései akár egy ingatlan vásárlására, felújítására is igénybe vehetők.
 • A lakástakarék személyre szabható: választható futamidő és havi megtakarítási összeg – akár 100.000 forintot is félretehetsz havonta!
 • Akár 50 millió forint szerződéses összeg is elérhető egy szerződéssel.

Lakástakarék-kalkulátor

Számold ki, hogy mennyi idő alatt mekkora összeget gyűjthetsz össze egy szerződéssel!

Havi megtakarítás

10 000 Ft
100 000 Ft
79 hónap
98 hónap
122 hónap
155 hónap
193 hónap
megtakarítási idő
Összes saját megtakarítás
12 227 816 Ft
Szerződéskötés
Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a)
250 000 Ft
Havi számlavezetési díj
150 Ft
Megtakarítási időszak
Összes saját befizetés
9 650 000 Ft
Betéti kamat a befizetés után
406 633 Ft
EBKM Megtakarítási bónusszal
2.42 %
Megtakarítási bónusz3
2 171 183 Ft
Lejáratkor igényelhető lakáshitel összege
12 772 184 Ft
Törlesztőrészletek száma
154 Hónap
Havi fix törlesztőrészlet
116 250 Ft
THM
5.71 %

LAKÁSCÉLRA FELHASZNÁLHATÓ SZERZŐDÉSES ÖSSZEG:

Az összeg a Kamatbónusszal növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.

25 000 000 Ft
Küldés emailben Küldés e-mailben


Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!Mire használhatod fel?

Fundamenta Lakásszámla

Lakásvásárlásra

Végre szeretnél saját lakásba költözni, és kialakítani önálló élettered? Minél előbb elkezded a megtakarítást, annál közelebb kerülsz saját otthonod megvásárlásához.

Lakásszámládon megtakarított pénzedet felhasználhatod bármely új és használt lakás, illetve ház vásárlására, vagy akár hitelkiváltásra.

Fundamenta Lakásszámla

Felújításra, korszerűsítésre

Idejét látod egy kiadós felújításnak, amivel végre újjá varázsolhatod a konyhát, a fürdőszobát, vagy akár az egész lakást? Esetleg meguntad a magas rezsit, és korszerűsítenél?

Lakásszámlán gyűjtött megtakarításaidból ezek mindegyikét, és más, lakással kapcsolatos beruházásokat is megvalósíthatsz.

Fundamenta Lakásszámla

Építésre, bővítésre

Akár a ház bővítésére lenne szükség egy új családtag miatt, akár nulláról kezdenétek az építkezést, lakásszámlád kiváló alap, amelyre bátran építhettek, hisz meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt felhasználható.

Mi történik visszahíváskérés után?

Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

Fundamenta Lakásszámla
Visszahívás

Miután visszahívást kértél, kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

Fundamenta Lakásszámla
Személyre szabott ajánlat kidolgozása

Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab.

Fundamenta Lakásszámla
Visszaigazolás
e-mailben

Ajánlatodat e-mailben elküldjük Neked visszaigazolásra. Mindent ellenőrizhetsz digitálisan, igény esetén módosításokat kérhetsz.

Fundamenta Lakásszámla
A futár ingyen kiszállítja ajánlatodat

A futár ingyenesen kiszállítja részedre a lakástakarék-ajánlatodat. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

Visszahívást kérek

A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Általános Szerződési Feltételek (Üzletszabályzat) c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

1 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet (továbiakban: EBKM r.) rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, havi 49.000 forint továbbá havi 100.000 forintfolyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. Egyes módozatok havi 20.000 forintos havi betételhelyezéssel nem érhetőek el, azok EBKM értéke az EBKM r. szerint meghatározott elméleti értéket mutatják meg.A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 7,09%, amely az I10 számú módozatra (6 év 7 hónap megtakarítási időre) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 2.000.000 Ft, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1 156 965 Ft; a kölcsönkamat mértéke évi fix 5,5%, 78 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47 100 Ft. Havi törlesztőrészlet 18 000 Ft, a törlesztőrészletek száma 77, a törlesztőrészletek összege 1 375 820 Ft. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 1 422 920 Ft.

A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

3 Az éves Megtakarítási bónuszra való jogosultság feltétele a havi rendszeres tarifális rátának megfelelő betét elhelyezés. A Lakás-takarékpénztár a lakás-előtakarékossági szerződésre betétként elhelyezett összegre járó Megtakarítási bónusz összegét megtakarítási év minden harmadik hónapjának végén vizsgálja és állapítja meg, továbbá minden megtakarítási év végén felülvizsgálja. A vizsgált három hónapos periódusra a Megtakarítási bónusz alap összege nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződés módozata szerinti tarifális ráta háromszorosa. Amennyiben a lakás előtakarékoskodó a vizsgált három hónapos periódusban a tarifális ráta szerinti havi megtakarítást nem teljesíti, a tényleges befizetések alapján kerül megállapításra a Megtakarítási bónusz összege. A vizsgált három hónapos periódusban a tarifális rátán felül elhelyezett megtakarítás a későbbi három hónapos periódusban nem vehető figyelembe Megtakarítási bónusz alapként.

4 Megtakarítási bónuszt a választott szerződéses módozathoz tartozó kiutalásig tartó minimális megtakarítási időben érkezett befizetésekre ír jóvá a Lakás-takarékpénztár, beleértve a hozzá tartozó két hónapos kiutalási időszakban érkezett befizetéseket is. Az éves Megtakarítási bónusz számításának alapja az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszeg, amely nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződéshez tartozó tarifális ráta szerinti megtakarítás tizenkétszerese. A Fundamenta a Megtakarítási bónusz összegét a megtakarítási idő alatt a kiutalásig elkülönítve kezeli, arra további kamatot, kamatos kamatot nem ír jóvá. Megtakarítási bónusz jóváírásának és kifizetésének feltétele, hogy a lakás-előtakarékossági szerződés kiutalással szűnjön meg.

Superbrands