Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

  Vágj bele az otthontervezésbe

  Otthontervező Lakásszámlával

  Miért érdemes a Fundamenta Otthontervező Lakásszámlát választanod?

  • A lakásszámla előnye, hogy a havonta fizetett megtakarításokra betéti kamat, valamint Kamatbónusz jár, ez az összeg pedig fix kamatozású lakáskölcsönnel egészíthető ki
  • Az Otthontervező Lakásszámlával évente 5% Kamatbónuszt kaphatsz a megtakarítási évben elhelyezett megtakarítására.
   EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 0,33 – 0,83% Kamatbónusszal.1.
   EBKM havi 100.000 forint megtakarítás mellett 0,41 – 1,07% Kamatbónusszal.1.
  • A megtakarítási idő lejártakor fix és alacsony, hitelkamatú lakáskölcsönnel egészíthető ki.
   A választott módozattól függően a Lakáskölcsön kamata 2,9% – 3,9% közt változik (referencia THM kamatbónusszal 3,95% – 4,44%).2 3
  • Számos lakáscélra felhasználható, saját vagy közeli hozzátartozók lakás-előtakarékossági szerződései akár egy ingatlan vásárlására, felújítására is igénybe vehetők.
  • Akár 40 millió forint szerződéses összeg is elérhető egy szerződéssel.
  • A teljes futamidő (a megtakarítási időszak és a lakáskölcsön törlesztési időszak együttesen) a választott módozattól függően, minimum 10 év, maximum 25 év.

  Lakástakarék-kalkulátor

  Számold ki, hogy mennyi idő alatt mekkora összeget gyűjthetsz össze egy szerződéssel!

  Havi megtakarítás

  ${slider_min|formatPrice} Ft
  ${slider_max|formatPrice} Ft

  Megtakarítási idő

  hónap

  Lakáscélra felhasználható összeg:

  Az összeg a Kamatbónusszal növelt megtakarítást és a lakáshitelt is magában foglalja.

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Összes saját megtakarítás:

  ${own_savings|formatPrice} Ft

  Szerződéskötés

  Számlanyitási díj (felvehető szerződéses összeg 1%-a):

  ${account_open_fee|formatPrice} Ft

  Havi számlavezetési díj:

  ${account_management_fee|formatPrice} Ft

  Megtakarítási időszak

  Összes saját befizetés:

  ${all_own_payments|formatPrice} Ft

  Betéti kamat a befizetés után:

  ${deposit_rate|formatPrice} Ft

  EBKM Megtakarítási bónusszal:

  ${saving_with_bonus} %

  Megtakarítási bónusz:

  ${saving_bonus|formatPrice} Ft

  Lejáratkor igényelhető lakáshitel összege:

  ${housing_loan|formatPrice} Ft

  Törlesztőrészletek száma:

  ${installment_number} Hónap

  Havi fix törlesztőrészlet:

  ${installment_amount|formatPrice} Ft

  THM:

  ${thm} %


  Add meg az e-mail címed, ahová a kikalkulált ajánlatot elküldhetjük!

  Kérem e-mailben

  Köszönjük érdeklődésed!

  Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

   Mire használhatod fel?

   Fundamenta Lakásszámla

   Lakásvásárlásra

   Végre szeretnél saját lakásba költözni, és kialakítani önálló élettered? Minél előbb elkezded a megtakarítást, annál közelebb kerülsz saját otthonod megvásárlásához.

   Lakásszámládon megtakarított pénzedet felhasználhatod bármely új és használt lakás, illetve ház vásárlására, vagy akár hitelkiváltásra.

   Fundamenta Lakásszámla

   Felújításra, korszerűsítésre

   Idejét látod egy kiadós felújításnak, amivel végre újjá varázsolhatod a konyhát, a fürdőszobát, vagy akár az egész lakást? Esetleg meguntad a magas rezsit, és korszerűsítenél?

   Lakásszámlán gyűjtött megtakarításaidból ezek mindegyikét, és más, lakással kapcsolatos beruházásokat is megvalósíthatsz.

   Fundamenta Lakásszámla

   Építésre, bővítésre

   Akár a ház bővítésére lenne szükség egy új családtag miatt, akár nulláról kezdenétek az építkezést, lakásszámlád kiváló alap, amelyre bátran építhettek, hisz meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt felhasználható.

   Mi történik visszahíváskérés után?

   Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

   Visszahívás

   Miután visszahívást kértél, kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

   Személyre szabott ajánlat kidolgozása

   Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab.

   Visszaigazolás
   e-mailben

   Ajánlatodat e-mailben elküldjük Neked visszaigazolásra. Mindent ellenőrizhetsz digitálisan, igény esetén módosításokat kérhetsz.

   A futár ingyen kiszállítja ajánlatodat

   A futár ingyenesen kiszállítja részedre a lakástakarék-ajánlatodat. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

   A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat c. dokumentum, valamint a Fundamenta-Lakászkassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

   1 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításásáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, továbbá havi 100.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

   2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 3,95%, amely az K20 számú módozatra (4 év 10 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 3.910.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 2.000.632 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 2,9%, 60 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 36.519 forint, a törlesztőrészletek száma 59, a törlesztőrészletek összege 2.150.009 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 2.197.109 forint.

   3 A lakás-takarékpénztár által nyújtott lakáskölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 4,44%, amely az K23 számú módozatra (13 év 3 hónap megtakarítási idő) vonatkozik. Reprezentatív példa lakáskölcsönre: a szerződéses összeg 3.450.000 forint, ebből a lakáskölcsön teljes összege 1.988.980 forint; a kölcsönkamat mértéke évi fix 3,9%, 138 hónapos futamidőre. A hitel teljes díjában foglalt, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó díjak: 47.100 forint. Havi törlesztőrészlet 18.047 forint, a törlesztőrészletek száma 137, a törlesztőrészletek összege 2.469.651 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 2.516.751 forint.

   A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

   A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 17/A § (1) bekezdésének megfelelően a Lakás-takarékpénztár, mint hitelező a fogyasztónak nem nyújt olyan hitelt, amely estében a THM értéke magasabb, mint a jegybanki alapkamat 24%-kal növelt mértéke.

   Superbrands